• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz ASV dosies plaša Latvijas delegācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2005., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113913

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pusotrs miljons sociālajiem pakalpojumiem

Vēl šajā numurā

05.08.2005., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz ASV dosies plaša Latvijas delegācija

Ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti nedēļu ilgajā vizītē (7.–15.augusts) uz ASV dosies plaša delegācija. Tajā ir valdības un valsts pārvaldes institūciju, kā arī informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmumu pārstāvji.

Vašingtonā A.Kalvītim paredzētas tikšanās ar ASV valdības locekļiem, savukārt Sietlā Ministru prezidents vadīs Latvijas IT nozares uzņēmēju delegācijas vizīti “Microsoft” galvenajā mītnē. Delegācijā pārstāvēti gandrīz visi vadošie Latvijas IT uzņēmumi – kopumā 20 pārstāvji no uzņēmumiem un divu nevalstisko organizāciju pārstāvji.
Latvijas uzņēmēji varēs iepazīties ar kompānijas “Nākotnes mājas” projektu un apmeklēt darba efektivitātes centru. Tiks pārrunātas Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmumu sadarbības iespējas ar “Microsoft”.
“Lieliska iespēja Latvijas uzņēmējiem iepazīties ar pasaules vadošās IT kompānijas pieredzi, organizēt savstarpēju sadarbību turpmākās darbības attīstībai. Valdība atbalsta un ir gatava veicināt Latvijas IT industrijas izaugsmi un kompetences paaugstināšanu, veicinot lielāko kompāniju pieredzes pārņemšanu un līdzdalību starptautiskos projektos,” – tā šīs vizītes nozīmību komentē īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās Jānis Reirs.
“Microsoft Latvia” vadītājs Sandis Kolomenskis arī ir pārliecināts, ka šī vizīte būtiski stimulēs Latvijas IT nozares straujākai attīstību.
Vienlaikus ar uzņēmēju vizīti A.Kalvīša vadītās Latvijas valdības delegācija tiksies ar “Microsoft” vadību un uzņēmuma viceprezidentu Bredu Smitu. Mūsu valsti pārstāvēs arī kultūras ministre Helēna Demakova, Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta vadītāja Ina Gudele, Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rinalds Muciņš, premjera padomnieki Edmunds Krastiņš un Aigars Štokenbergs, kā arī Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks.
Vīzītes laikā A.Kalvītis Vašingtonā un Sietlā tiksies ar latviešu kopienas pārstāvjiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!