• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sportistiem piešķir valdības balvas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2005., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113915

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 5. augustā

Vēl šajā numurā

05.08.2005., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sportistiem piešķir valdības balvas

SPORTISTI-GRUPA.JPG (16030 bytes)
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Vakar, 4.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar sportistiem, viņu treneriem, sporta federāciju un savienību pārstāvjiem (attēlā), lai pasniegtu valdības balvas par izciliem sasniegumiem sportā.
Valdības vadītājs sportistiem vēlēja lielus turpmākos panākumus. Atgādinām, ka otrdien valdība piešķīra naudas balvas sportistiem Matīsam Alviķim, Andim Kramam, Elīnai Ozoliņai un Vladimiram Kurčevskim, kā arī Jevgeņijam Saproņenko, Aleksandram Sotnikam, Aldim Zēbergam, Ilmāram Bricim, Ritvaram Šteinam un viņu treneriem. Ar naudas prēmijām tika apbalvota Latvijas Volejbola federācija, Latvijas Florbola savienība, Latvijas Nedzirdīgo sporta federācija, Latvijas Sporta deju federācija, Latvijas Vingrošanas federācija, Latvijas Kikboksinga un karatē federācija, Latvijas Automobiļu federācija, Latvijas Biatlona federācija, Latvijas Kamaniņu sporta federācija un Latvijas aeroklubs. Naudas balvas šīm organizācijām piešķirtas sporta attīstībai un jaunatnes sporta programmu īstenošanai.
Naudas balvās tika izmaksāts 50 300 latu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!