• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ķīnas Tautas Republikas ārlietu ministra vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2005., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114530

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2005.gada 16.augusta sēdē

Vēl šajā numurā

17.08.2005., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ķīnas Tautas Republikas ārlietu ministra vizīti Latvijā

18. un 19.augustā Latviju pēc ārlietu ministra Arta Pabrika ielūguma oficiālā vizītē apmeklēs Ķīnas Tautas Republikas (ĶTR) ārlietu ministrs Li Džaosins (Li Zhaosing), un tā būs atbildes vizīte ārlietu ministra A. Pabrika vizītei ĶTR no šā gada 22. līdz 27. maijam.
Kaut arī abi ministri tikās tikai pirms dažiem mēnešiem, abām pusēm ir pārrunājami vairāki divpusējie jautājumi – par sadarbības paplašināšanu ekonomikā, izglītībā, kultūrā, kā arī starp atsevišķām pilsētām. Valstis ir ieinteresētas arī sadarbībā transporta jomā.
Puses apmainīsies viedokļiem par starptautiskajām aktualitātēm, tai skaitā par Apvienoto Nāciju Organizācijas reformu, kā arī par ĶTR sadarbību ar Eiropas Savienību (ES) (5.septembrī plānots ES un ĶTR sammits) un situāciju Korejas pussalā.
Vizītes laikā ministri apmainīsies ar ratifikācijas rakstiem attiecībā uz Līgumu par savstarpējo tiesisko palīdzību krimināllietās, kas tika parakstīts Valsts prezidentes vizītes laikā ĶTR 2004.gada 15.aprīlī, un parakstīs attiecīgu protokolu.
ĶTR ārlietu ministram Li Džaosinam paredzētas arī tikšanās ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

ĀM Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!