• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgā šodien lielais futbols. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2005., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114539

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgā varētu notikt 2006.gada NATO samits

Vēl šajā numurā

17.08.2005., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgā šodien lielais futbols

Šodien Rīgā, “Skonto” stadionā, notiek 2006.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas Eiropas zonas trešās grupas Latvijas un Krievijas futbola izlašu spēle.

FUT.JPG (24117 bytes)
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Biļetes uz spēli brīvā tirdzniecībā nebija pieejamas, jo visas pārdotas ar iepriekšējiem pieteikumiem. Iepriekšējos pieteikumos bija iesniegti pieprasījumi 16 tūkstošiem biļešu. “Skonto” stadionā ir 9500 skatītāju vietu, un 1050 biļešu piešķirts Krievijas izlases atbalstītājiem.
Spēli televīzijā tiešraidē translēs 11 valstīs – Krievijā, Grieķijā, Ķīnā, Japānā, Kiprā, Taizemē, Indonēzijā, Honkongā, Makao, Indijā un Latvijā.
Latvijas vēstniecība Maskavā apgalvo, ka vīzu uz Latviju, lai noskatītos Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēli starp Latvijas un Krievijas futbola izlasēm, nav lūdzis neviens “futbola huligāns”. Valsts policijas (VP) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve sarunā ar “Latvijas Vēstnesi” pastāstīja, ka jebkurā starptautiska līmeņa pasākumā ir nodrošināta Valsts policijas darbinieku klātbūtne. Lai nodrošinātu skatītāju drošību un ierobežotu pārlieku aktīvos līdzjutējus, policisti patrulēs arī šoreiz – gan spēles laikā “Skonto” stadionā, gan uz ielām pirms spēles un pēc tās. Neatklājot policistu skaitu, VP pārstāve norādīja, ka tas būs pietiekams.

Zaida Kalniņa, “LV”

zaida.kalnina@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!