• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Salaspils novada domes 2005. gada 25. maija protokola izraksts Nr. 11 "Par saistošo noteikumu Nr.16 "Grozījumi Saistošajos noteikumos Nr.6 "Noteikumi par sadzīves atkritumu savākšanu, transportēšanu un šķirošanu Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju pašvaldības teritorijā"" apstiprināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2005., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114589

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta informācija Nr.41/1189-6221

Par starptautisko līgumu spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

18.08.2005., Nr. 130

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Salaspils novada dome

Veids: protokola izraksts

Numurs: 11

Pieņemts: 25.05.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Salaspils novada domes sēdes protokola Nr.11 izraksts

Salaspilī 2005.gada 25.maijā (prot.Nr.11, 56.§)

Par saistošo noteikumu Nr.16 “Grozījumi Saistošajos noteikumos Nr.6 “Noteikumi par sadzīves atkritumu savākšanu, transportēšanu un šķirošanu Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju pašvaldības teritorijā”” apstiprināšanu

Lai precizētu un izslēgtu iespējamās domstarpības par atsevišķu Saistošo noteikumu “Noteikumi par sadzīves atkritumu savākšanu, transportēšanu un šķirošanu Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju pašvaldības teritorijā”, kā arī noreglamentētu atkritumu savākšanu jaunizveidotajās apbūves teritorijās, pamatojoties uz likuma “Par pašvaldībām” 21.panta 16).punktu, nolemj:

Apstiprināt Saistošos noteikumus Nr.16 “Par grozījumiem Saistošajos noteikumos Nr. 6 “Noteikumi par sadzīves atkritumu savākšanu, transportēšanu un šķirošanu Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju pašvaldības teritorijā”” (pielikums Nr.46).

Salaspils novada domes

priekšsēdētājs J.Putniņš

Ar saistošo noteikumu Nr.16 pilnu tekstu var iepazīties Salaspils novada domes Administratīvajā daļā Līvzemes ielā 8, Salaspilī, un Salaspils novada domes mājaslapā: www.salaspils.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!