• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedaloties nevalstisko organizāciju vasaras nometnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2005., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114716

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

19.08.2005., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piedaloties nevalstisko organizāciju vasaras nometnē

Ceturtdien, 18.augustā, Siguldā Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre piedalījās pirmajā vasaras akadēmijā nevalstisko organizāciju sadarbības tīkliem, kur tika diskutēts par Saeimas un nevalstisko organizāciju sadarbības iespēju pilnveidošanu.
Pēc Saeimas priekšsēdētājas iniciatīvas šā gada jūnijā Saeimā tika izveidota darba grupa, kas izstrādātu Saeimas un nevalstisko organizāciju sadarbības dokumentu. Šajā grupā darbojas nevalstisko organizāciju pārstāvji, deputāti un nozaru eksperti.
Ceturtdien Siguldā, kur notiek Latvijas Pilsoniskās alianses rīkotā pirmā vasaras akadēmija nevalstisko organizāciju sadarbības tīkliem, Saeimas priekšsēdētāja iepazīstināja tās dalībniekus ar darba grupas veikumu. Notika arī debates par Saeimas, valdības un nevalstisko organizāciju sadarbības īstenošanas mehānismu un finansiālo nodrošinājumu.
Tikšanās dalībnieki bija vienisprātis, ka šā gada rudenī vajadzētu rīkot likumdevēja, izpildvaras un nevalstisko organizāciju kopīgu forumu.
Saeimas priekšsēdētāja uzskata, ka tieši forums vislabāk varētu nodrošināt iespēju katrai nevalstiskai organizācijai iesaistīties sadarbībā ar Saeimu un valdību, jo šai sadarbībai vajadzētu aptvert visu nevalstisko organizāciju tīklu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!