• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2005., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114732

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiranizē glābšanas dienestu

Vēl šajā numurā

19.08.2005., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19. augustā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ķīnas Tautas Republikas ārlietu ministru Li Džaosinu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Ķīnas Tautas Republikas ārlietu ministru Li Džaosinu.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa piedalās Tieslietu ministrijas un ANO projekta “Tiesu sistēmas komunikācijas stiprināšana” vadības grupas sēdē.

Daugavpilī tiek svinīgi atklāta reģionālās slimnīcas jaunā infekcijas slimību nodaļa, pasākumā piedalās veselības ministrs Gundars Bērziņš.

Latvijas Universitātes Lielajā aulā notiek 3.kristīgo skolotāju forums, kurā uzrunu saka izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš Aizkraukles rajonā, Pļaviņās, apmeklē dolomītu šķembu ražošanas uzņēmumu “Pļaviņu DM” un uzņēmuma “Daiļrades koks” Pļaviņu cehu, bet Aizkrauklē apmeklē “Latvijas Avīzes” dienām veltītus pasākumus.

Labklājības ministre Dagnija Staķe reģionālā vizītē Dagdā un Kastuļinas pagastā iepazīstas ar četriem no Eiropas Sociālā fonda līdzfinansētiem projektiem soci-ālās atstumtības mazināšanai un nodarbinātības veicināšanai.

Notiek Baltijas Vides foruma rīkotas apmācības par Videi bīstamo vielu kontroli uzņēmumā, lai informētu uzņēmumus par likumdošanas prasībām saistībā ar ūdens bīstamajām vielām, kā arī par praktisku iemaņu apgūšanu ūdens videi bīstamo vielu apzināšanā un kontrolē uzņēmumā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!