• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot biedrību "Slow food". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2005., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114827

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Polijas un Latvijas Darba devēju konfederāciju vadītājiem

Vēl šajā numurā

23.08.2005., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot biedrību “Slow food”

Ministru prezidents Aigars Kalvītis nosūtījis apsveikumu biedrībai “Slow food”, kura pirmo reizi Latvijā, Preiļos, 20.augustā rīkoja svētkus “Lauku mielasts”.
“Man ir patiess prieks sveikt jūs pirmajos Latvijas “Lauku mielasta” svētkos Preiļos! Ceļot godā vienu no Latvijas lielākajām vērtībām – ekoloģiski tīrus, mūsu zemē audzētus produktus, Rītiņa kungs ir veicis lielisku darbu. Vēlos uzsvērt, ka šie produkti ir vērtība, ar ko mēs patiesi varam būt lepni.
Esmu gandarīts, ka Latvija ir pirmā Baltijas valsts, kurā darbojas pasaulē popularitāti guvusī biedrība “Slow food”. Gribu pateikties biedrības dalībniekiem, ka viņi novērtē bioloģiskās lauksaimniecības piedāvātās priekšrocības un aicina cilvēkus izvēlēties vietējā dabiskā un ekoloģiski tīrā vidē ražotu pārtiku.
Vēlu veiksmi un panākumus jums – gan tiem, kuri velta spēkus ekoloģiskās produkcijas ražošanai, gan tiem, kuri prot novērtēt šo darbu un Latvijas produktus!
No sirds novēlu, lai šī diena – iepazīstot, darbojoties un vienkārši kopā esot – jums ir izdevusies un mielasts garšo patiesi labi!”
– teikts Ministru prezidenta apsveikumā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!