• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Polijas un Latvijas Darba devēju konfederāciju vadītājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2005., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114828

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību Elzas Radziņas dzīvesbiedram un ģimenei

Vēl šajā numurā

23.08.2005., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Polijas un Latvijas Darba devēju konfederāciju vadītājiem

Pirmdien, 22.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Polijas Darba devēju konfederācijas prezidentu Andžeju Maļinovski un prezidenta padomnieku Pjotru Kozerski, kā arī Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidentu Vitāliju Gavrilovu un viceprezidentiem Valdi Jākobsonu un Kirovu Lipmanu.
Aigars Kalvītis pauda prieku par Polijas amatpersonu vizīti Latvijā un atzina, ka Latvijas Darba devēju konfederācijai ir laba sadarbība ar ārvalstu partneriem, kā arī ar Latvijas valdību un arodbiedrībām.
Andžejs Maļinovskis pateicās par iespēju tikties ar valdības vadītāju, kas liecina par valdības ieinteresētību ekonomisko un sociālo jautājumu risināšanā. Viņa vizītes mērķis Latvijā ir sagatavot sadarbības līgumu starp abu valstu darba devēju organizācijām.
Puses apmainījās ar informāciju par darba devēju interešu aizstāvības attīstību pēc valstu pārejas uz tirgus ekonomikas un demokrātiskas attīstības modeli. Latvijas un Polijas pārstāvji bija vienisprātis, ka ir daudz kopīgu problēmu, kas jārisina Eiropas Savienības (ES) līmenī.
Aigars Kalvītis atzina, ka būtisks jautājums ir efektīva ES Lisabonas stratēģijas īstenošana. Ministru prezidents uzsvēra tās galveno mērķi – celt ES konkurētspēju pasaulē, kam būtu jāatvēl atbilstošs finansējums. Pašreiz ES valstu politiķiem ir atšķirīga izpratne par veidu, kā vissekmīgāk sasniegt Lisabonas stratēģijas mērķus, un ir svarīgi panākt vienotu izpratni jaunajās un vecajās ES dalībvalstīs.
Tikšanās laikā pārrunāts valdību ieguldījums korporatīvās sociālās atbildības attīstībā, uzsverot komunikāciju ar sabiedrību, un pasaulē konkurētspējīga Eiropas biznesa veidošana.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!