• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 25. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2005., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115040

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Taksofoniem desmit gadu

Vēl šajā numurā

25.08.2005., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 25. augustā

Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tiekas ar Latvijas bērnunamu un patversmju audzēkņiem.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar organizācijas “Latvijas Zaļais punkts” pārstāvjiem, lai pārrunātu vides jautājumu aktualizēšanu izglītībā.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācijas “Papardes zieds” pārstāvjiem, lai runātu par jauniešu veselības izglītību skolās.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Olimpiešu kluba prezidenti Inesi Jaunzemi, lai apspriestu skolēnu sporta un veselības audzināšanas jautājumus.

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek Vītolu fonda stipendiju pasniegšanas svinīgs pasākums “Finiša nav. Ir tikai starts”, tajā piedalās Vītolu fonda dibinātājs Vilis Vītols un izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvjiem, lai runātu par aktualitātēm veselības aprūpē.

Dailes teātrī notiek Latvijas Kultūras darbinieku forums “Tradīcijas un attīstība”, kurā diskutē par izstrādātajām jaunajām kultūrpolitikas vadlīnijām un iezīmē plānus kultūras darbinieku sociālā stāvokļa uzlabošanai.

Siguldā notiek Baltijas valstu Jūras administrāciju sanāksme, kurā jūrniecības speciālisti pārrunā un izvērtē ar Baltijas jūras reģiona jūrniecības politiku saistītos jautājumus.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!