• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dāsns atbalsts labiem darbiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115115

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Drošība kā neatņemama darba sastāvdaļa

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dāsns atbalsts labiem darbiem

PASAKUMS.JPG (23600 bytes)
Vītolu fonda dibinātāji Marta un Vilis Vītoli
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Lai pateiktos 46 klātesošajiem ziedotājiem vai viņu pārstāvjiem, kuru sniegtās palīdzības dēļ jau ceturto gadu daudzsološi, uzcītīgi un maznodrošināti jaunieši var uzsākt vai turpināt studijas, vakar, 25.augustā, Rīgas Latviešu biedrības namā pasākumā “Finiša nav. Ir tikai starts.” pulcējās Vītolu fonda stipendiāti. Ar šā fonda starpniecību šogad būs iespējams nodrošināt ar stipendijām 296 studentus.
Pasākuma laikā vairāki studenti rādīja savus talantus priekšnesumos, tostarp arī 22 gadus vecā Vita Bešmenova, kura dejo līnijdejas. Vitas mecenāts ir fonda dibinātāja Viļa Vītola ģimene. Vita pirms trim gadiem absolvēja Neretas vidusskolu un šogad beidza Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes statistikas programmas trešo kursu. Vita bija viena no tiem dažiem studentiem, kuru par izcilām sekmēm pagājušajā studiju gadā – vidējo atzīmi 9,1 balli – pasākuma laikā apbalvoja ar Zelta pildspalvu.
Vītolu fonda mecenāti ziedo savu naudu tiem, kam tā vēl tikai būs, un ar nolūku, lai šodienas saņēmēji sasniegtu tādu labklājības līmeni, lai atgrieztos un spētu palīdzēt citiem. Arī V.Bešmenova apliecina, ka palīdzīgā roka, kas devusi iespēju studēt, tikusi novērtēta, tāpēc Vita darīs visu iespējamo, lai kādu dienu spētu palīdzēt citiem.

“LV informācija”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!