• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas militāro pārstāvi NATO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115147

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas pārstāvi EDSO misijā Afganistānā

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas militāro pārstāvi NATO

25.augustā brigādes ģenerālis Raimonds Graube, piedaloties NATO Militārās komitejas sēdē, oficiāli uzsāka darbu kā Latvijas Republikas Pastāvīgās pārstāvniecības NATO militārais pārstāvis. Militārās komitejas vadītājs ģenerālis Rejs Enolts sirsnīgi apsveica R.Graubes pievienošanos 25 citu NATO sabiedroto militāro pārstāvju pulkam, kas ikdienā šīs komitejas ietvaros pārstāv savu valstu intereses.
Komitejas galvenais uzdevums ir dot padomus militārās politikas un stratēģijas jautājumos, kā arī sniegt rekomendācijas NATO politiskajām autoritātēm par pasākumiem, kas veicami NATO telpas kopīgai aizsardzībai un ar NATO operācijām un misijām saistīto lēmumu īstenošanai.
Līdz darba uzsākšanai Briselē Raimonds Graube divus gadus pildīja Aizsardzības ministrijas NATO integrācijas izpildsekretāra amata pienākumus un četrus gadus ir bijis Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris. Viņš ir otrais Latvijas militārais pārstāvis, kas pārstāv Latviju kā pilntiesīgu dalībvalsti aliansē.

NBS Preses un informācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!