• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem tiesu darbinieku amatalgu noteikšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2005., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115150

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 25.augusta sanāksmē

Vēl šajā numurā

26.08.2005., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par grozījumiem tiesu darbinieku amatalgu noteikšanai

Lai sakārtotu normatīvo bāzi, kas regulē darba samaksas noteikšanu Augstākās tiesas darbiniekiem, ir izstrādāti grozījumi Ministru kabineta (MK) noteikumos par prokuratūras un tiesu darbinieku darba samaksu. MK noteikumu grozījumi tika izsludināti Valsts sekretāru sanāksmē, kas notika ceturtdien, 25. augustā.
Grozījumi MK noteikumos “Prokuratūras un tiesu darbinieku darba samaksas noteikumi” paredz papildināt šo noteikumu pielikumu ar atsevišķiem amatiem un tiem atbilstošām mēneša amatalgām.
Kopš 2005.gada 20.janvāra Augstākajā tiesā ar priekšsēdētāja rīkojumu tika veiktas izmaiņas struktūrā, izveidojot jaunu struktūrvienību – Augstākās tiesas administrācija, kurā tika apvienotas četras nodaļas (Kanceleja, Komunikācijas, Informātikas un Finanšu un saimniecības nodaļa). Atbilstoši šīm izmaiņām tiks papildināts MK noteikumu pielikums, paredzot atalgojuma apmēru Augstākās tiesas administrācijas vadītājam, vadītāja vietniekam, nodaļas vadītājam un nodaļas vadītāja vietniekam.
Noteikumu izpildi finansēs atbilstoši valsts budžetā kārtējam gadam paredzētajam atalgojuma fondam.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!