• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstniecības Grieķijā telpu nomu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2005., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115328

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas vēstnieka Somijā akreditēšanos

Vēl šajā numurā

30.08.2005., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstniecības Grieķijā telpu nomu

Ārlietu ministrija ir sagatavojusi Ministru kabineta rīkojuma projektu “Par telpu nomu Atēnās, Vas. Konstantinou Ave. Nr.38” un iesniegusi Ministru kabinetā izskatīšanai 2005.gada 30.augustā.
Rīkojuma projekts paredz atļaut Latvijas vēstniecībai Grieķijā slēgt līgumu ar PROMETHEUS GAS S.A par telpu nomu vēstniecības vajadzībām Atēnās, Vas. Konstantinou Ave. Nr.38 ēkas sestajā stāvā, pamatojoties uz likuma “Par iepirkumu valsts un pašvaldību vajadzībām” 4.panta otrās daļas 4.punktu.
No 1998.gada Latvijas vēstniecība Grieķijā nomāja dzīvokli Atēnās, Irodotou ielā 9. Līdz ar Latvijas iestāšanos Ziemeļatlantijas līguma organizācijā (NATO) un Eiropas Savienībā (ES) esošās vēstniecības telpas vairs neatbilda noteiktajiem NATO un ES drošības standartiem. Tāpēc tika veikti nepieciešamie pasākumi jaunu telpu meklēšanai, lai nodrošinātu to atbilstību noteiktajiem drošības standartiem.
Izvērtējot piedāvājumus, par atbilstošāko un ekonomiski pieņemamāko variantu ir atzītas biroja telpas Atēnās, Vas. Konstantinou Ave. Nr.38 ēkas sestajā stāvā. Telpu nomas maksu paredzēts segt Ārlietu ministrijai piešķirtā budžeta ietvaros.
Atbilstoši PROMETHEUS GAS S.A piedāvājumam līgumu par telpu nomu Atēnās, Vas. Konstantinou Ave. Nr.38, plānots noslēgt 2005.gada rudenī uz pieciem gadiem ar iespēju pagarināt nomas līgumu vēl uz nākamajiem pieciem gadiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!