• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar iekšlietu ministru un policijas amatpersonām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.2005., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115433

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar EDSO Parlamentu asamblejas prezidentu

Vēl šajā numurā

31.08.2005., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar iekšlietu ministru un policijas amatpersonām

Otrdien, 30.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar iekšlietu ministru Ēriku Jēkabsonu, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāru Juri Rekšņu, Valsts policijas priekšnieku Jāni Zaščirinski un Policistu biedrības valdes priekšsēdētāju Agri Sūnu, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar policijas darbības stratēģiskā plāna izstrādi.
Kā uzsvēra Ministru prezidents, policistu darba samaksas sistēmai jābūt skaidrai un precīzi saprotamai, kā naudas saņēmējiem – policistiem, tā arī naudas dalītājiem – pārvalžu priekšniekiem, taču šobrīd šī sistēma pilnīgu skaidrību nevieš.
A.Kalvītis norādīja, ka ir jāveic pašreizējo policijas funkciju audits, situācijas analīze, lai tādējādi veiktu precīzu un nepieciešamu struktūras reorganizāciju, kā rezultātā ieguvēji būtu gan policisti, gan visa Latvijas sabiedrība.
Lai risinātu jautājumu par policijas materiāltehniskā stāvokļa uzlabošanu – autotransporta, datoru nodrošinājumu, formas tērpiem, kā arī lemtu par policistu algu pielikumu, no Iekšlietu ministrijas un policijas vadības tuvāko nedēļu laikā tiek gaidīti aprēķini par reālo finansiālo nepieciešamību nākamajam gadam un perspektīvā.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!