• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar EDSO Parlamentārās asamblejas prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2005., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115593

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.09.2005., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar EDSO Parlamentārās asamblejas prezidentu

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga trešdien, 31.augustā, Rīgas pilī tikās ar EDSO Parlamentārās asamblejas prezidentu, ASV kongresmeni Alsī Hastingu, uzsverot EDSO lomu Eiropas kontinenta demokrātijas, stabilitātes un drošības garantēšanā. A.Hastings augstu novērtēja Latvijas ieguldījumu EDSO darbā, sniedzot savu viedokli par reģionālo problemātiku un attīstību.
Valsts prezidente sacīja, ka Latvija vienas desmitgades laikā ir veikusi milzīgas reformas un tās interesēs ir nodot savu pieredzi tālāk citām valstīm, kas atrodas reformu ceļa sākumā. Šajā kontekstā V.Vīķe-Freiberga informēja par Latvijas sadarbības projektiem un pieredzes tālāku nodošanu Gruzijai un citām valstīm valsts administrācijā, izglītībā, aizsardzībā un citās jomās.
Tā kā A.Hastings ir ASV Kongresa pārstāvis, prezidente izteica atzinību ASV Kongresam par tajā pieņemto rezolūciju saistībā ar Otrā pasaules kara beigām, kurā Krievijai tika izteikts aicinājums atzīt, ka Padomju Savienība okupēja Baltijas valstis.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!