• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rupjmaize ar medu - dāvana katram pirmklasniekam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2005., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115686

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sociālie partneri kompromisu meklējumos

Vēl šajā numurā

02.09.2005., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rupjmaize ar medu – dāvana katram pirmklasniekam

MAIZE-GR.JPG (14591 bytes)Latvijas Maiznieku biedrība visu Latvijas skolu pirmklasniekiem 1.septembrī dāvāja rudzu maizi, bet Latvijas Biškopības biedrība (LBB) – medu. Akcijā piedalījās vairāk nekā 30 Latvijas maizes ceptuves, kas ar rudzu maizi apgādāja sava reģiona skolu pirmās klases. Latvijā ir vairāk nekā 1000 skolu, bet pirmo klašu skaits sasniedz 2000. Mācības 1.klasē šogad uzsāk ap 18 tūkstoši pirmklasnieku. Katra pirmā klase saņēma vienu lielu rudzu maizes kukuli.
Ievērojot to, ka 2005.gads ir veltīts rudzu maizes godā celšanai, Latvijas maiznieki ir izdevuši īpaši skolēniem sagatavotu bukletu par rudzu maizes labvēlīgo ietekmi uz veselību un šīs maizes nozīmi vesela organisma uzturēšanā.
Līdz ar rudzu maizi un bukletu pirmklasnieki saņems arī LBB gādāto medu, ko smērēt uz maizes šķēlēm. Tāpat pirmklasnieki dāvanā saņems Mārketinga padomes sagādātās burtnīcas skolēniem ar preču zīmes “Zaļā karotīte” attēlu.

“LV” informācija

MEDUS.JPG (15873 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!