• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 7.septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2005., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vasarā darba vietās bojā gājuši 12 cilvēki

Vēl šajā numurā

07.09.2005., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 7.septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Kanādas vēstnieci Latvijā.

Latvijā uzturas Eiropas Savienības Reģionu komitejas priekšsēdētājs Peters Štraubs. Viņš tiekas ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Oskaru Kastēnu, ārlietu ministru Arti Pabriku, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Māri Kučinski un ministrijas valsts sekretāri Ilzi Kukuti.

ANO galvenajā mītnē notiek 2. pasaules parlamentu priekšsēdētāju konference, kurā piedalās arī Saeimas priekšsēdētājā Ingrīda Ūdre.

Latvijā turpina viesoties Armēnijas aizsardzības ministrijas delegācija, kuru vada Armēnijas aizsardzības ministrs Seržs Sargsjans.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Eiropas Savienības vēstniekiem, lai pārrunātu Finanšu ministrijas šā gada prioritātes, kā arī jautājumus, kas skar valsts budžetu un inflāciju.

Notiek kārtējās Finanšu ministrijas un Pašvaldību savienības sarunas par budžeta un finanšu jautājumiem.

Finanšu ministrijā viesojas Zviedrijas Riksdaga Nodokļu komisijas pārstāvji, lai tiktos ar finanšu ministru Oskaru Spurdziņu un iepazītos ar Latvijas nodokļu politiku.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa piedalās Eiropas Savienības dalībvalstu iekšlietu un tieslietu ministru neformālajā sanāksmē Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotajā Karalistē.

Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle tiekas ar Eiropas Jūras ostas asociācijas pārstāvjiem, lai runātu par Ostu direktīvu.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras namā viesojas Polijas tirdzniecības misija.

Rātsnamā Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centrs aicina tūrisma jomā strādājošos sadarbības partnerus piedalīties informatīvajā sanāksmē, kur informēs par aktualitātēm pirms 2006.gada pasaules čempionāta hokejā, par Baltijas kruīza projektu un citām aktualitātēm.

Starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala” atklāj 10. starptautisko pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, veikalu aprīkojuma un servisa izstādi “Riga Food 2005”.

Izstāžu zālē “Ķīpsala” notiek apaļā galda diskusija “Lauksaimniecības tirgus potenciāls un jaunie izaicinājumi – iespējas kooperācijai nākotnē”.

Liepājas Pedagoģijas akadēmijā Dzejas dienu ietvaros notiek literatūras seminārs “Autors, teksts, lasītājs’’.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!