• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Reorganizēs ministriju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2005., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/115951

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 7.septembrī

Vēl šajā numurā

07.09.2005., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Reorganizēs ministriju

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā (RAPLM) iecerēta reorganizācija, lai atdalītu politikas izstrādi no tās īstenošanas, ieviešanas un uzraudzības.

Vakar reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis informēja par nodomiem reorganizēt RAPLM.
Kā skaidro ministra preses sekretārs Mārtiņš Panke, plānots izveidot vienkāršāku ministrijas struktūru un optimizēt algu fonda izlietojumu. Ministrijas reorganizācija ilgs divus mēnešus.
Kā viens no reorganizācijas iemesliem tiek minēta arī lielā kadru mainība ministrijā. Tā, kā uzskata ministrs, liecina par nepieciešamību pastiprināti domāt par iespējām ministrijā piesaistīt un noturēt kvalificētus speciālistus.
Ministrijas reorganizācijas gaitā tiks izvērtēta arī Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pārraudzībā esošās valsts aģentūras “Mājokļu aģentūra” darbība un izskatīta iespēja aģentūru iekļaut ministrijas pamatstruktūrā kā atsevišķu departamentu.
Atgādinām, ka RAPLM tika izveidota pirms trim gadiem, apvienojot Pašvaldību lietu pārvaldi un Vides ministrijas Reģionālās attīstības departamentu. Kopš tā laika ministrijas struktūra gandrīz nav mainījusies, un Māris Kučinskis uzskata, ka ir pienācis laiks to sakārtot un optimizēt.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!