• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas bērnu zīmējums ceļos uz Ameriku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2005., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116075

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 8.septembrī

Vēl šajā numurā

08.09.2005., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas bērnu zīmējums ceļos uz Ameriku

Vakar, 7.septembrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar konkursa “Latvijas bērni zīmē vecās sinagogas” dalībniekiem.

Viesi no Aizkraukles, Jaunjelgavas, Limbažiem, Bauskas, Preiļiem, Ludzas, Rēzeknes un Rīgas 7.septembrī ministram pasniedza īpašu velti – konkursa zīmējumu, kuru kā Latvijas cieņas apliecinājumu ebrejiem un viņu atstātajam mantojumam Latvijai un pasaules kultūrai iecerēts nodot Amerikas Ebreju komitejai Ņujorkā ANO Ģenerālās asamblejas 60.sesijas laikā.
Kopumā konkursā piedalījās vairāk nekā 159 bērnu no visiem Latvijas novadiem. No darbiem, kas tika iesniegti konkursam, ir izveidota ceļojošās izstādes kolekcija. Kā atgādina Ārlietu ministrija, zīmējumi jau bija aplūkojami šāgada maijā un jūlijā Kongresu namā un Melngalvju namā, bet novembrī ceļos uz Izraēlu.
Konkurss un izstāde notiek saistībā ar projektu “Latvija. Sinagogas un rabīni 1918–1940”, kas ir veltīts virsrabīna Natana Barkāna piemiņai.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!