• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 13.septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2005., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116395

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vasarā sarūk iztikas minimums

Vēl šajā numurā

13.09.2005., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 13.septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Ņujorkā piedalās ANO Ģenerālās asamblejas atklāšanā, pasaules forumā “Inovācijas un investīcijas: zinātnes un tehnoloģijas samērošana Tūkstošgades mērķu sasniegšanā” un apaļā galda diskusijā “Inovācijas un investīcijas – izaicinājumi un risinājumi”.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Slovēnijas premjerministru Janešu Janšu un Slovēnijas oficiālo delegāciju.

Slovēnijas premjerministrs Janešs Janšs apmeklē Saeimu un tiekas ar Saeimas priekšsēdētājas vietnieci Vinetu Muižnieci, apskata Vecrīgu un iepazīstas ar tās vēsturi, tiekas ar Rīgas domes priekšsēdētāju Aivaru Aksenoku, iepazīstas ar Latvijas Okupācijas muzeja ekspozīciju. Vizītes noslēgumā Melngalvju namā notiek Tartīnī kvarteta koncerts par godu Slovēnijas premjera vizītei.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks tiekas ar Slovēnijas ārlietu ministru Dimitriju Rupelu un paraksta Latvijas un Slovēnijas sadarbības līgumu.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Slovēnijas ekonomikas ministru Andreju Vizjaku.

Latvijā viesojas Itālijas uzņēmējdarbības ministra vietnieks Adolfo Urso.  

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un citas ministrijas amatpersonas tiekas ar vadošajām amatpersonām no Satiksmes, Zemkopības, Kultūras, Labklājības ministrijas, lai apspriestu 2006.gada valsts budžetu un tajā paredzamo finansējumu prioritārajiem pasākumiem.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Itālijas uzņēmējdarbības viceministru Adolfo Urso, lai runātu par Latvijas un Itālijas uzņēmēju sadarbības veicināšanu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!