• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 2006. gada ES budžeta apspriešanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2005., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116410

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par dzimumu diskriminācijas novēršanu veselības aprūpē

Vēl šajā numurā

13.09.2005., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 2006. gada ES budžeta apspriešanu

Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Valdis Dombrovskis šīs nedēļas laikā no 13. līdz 15.septembrim Briselē ar Eiropas Savienības (ES) institūciju – ES Ministru padomes, Eiropas Kopienu tiesas, Revīzijas palātas, Ekonomikas un sociālo lietu komitejas, Reģionu komitejas, Eiropas ombuda un Eiropas datu aizsardzības uzraudzītājiestādes – ģenerālsekretāriem, tai skaitā ar EP ģenerālsekretāru Džuliānu Prīstliju, pārrunās nākamā gada ES budžetu.

Eiropas Parlamenta Budžeta komiteja 2004. gada nogalē nominēja deputātu Valdi Dombrovski ziņotāja amatam par 2006.gada ES budžeta sadaļu “Eiropas kopienas iestādes un struktūras”. Šo budžeta daļu veido ieņēmumi un izdevumi Eiropas Parlamentam, ES Ministru padomei, Eiropas Kopienu tiesai, Revīzijas palātai, Ekonomikas un sociālo lietu komitejai, Reģionu komitejai, Eiropas ombudam un Eiropas datu aizsardzības uzraudzītājiestādei. Šā gada 12.maijā EP plenārsēdē jau tika atbalstīts Valda Dombrovska ziņojums par Eiropas Parlamenta 2006.gada budžeta ieņēmumu un izdevumu tāmi. Viens no nākamā gada budžeta mērķiem ir uzlabot izpratni par EP darbu iedzīvotāju vidū, kas nozīmē nepieciešamību nopietni pārskatīt līdzšinējo parlamenta informācijas un komunikācijas politiku.
Dažādu sanāksmju ietvaros nākamnedēļ paredzēts diskutēt arī par maksājumiem ES un citiem finanšu jautājumiem.

EP deputāta birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!