• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 12. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2005., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116585

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 5. septembra sēdē

Vēl šajā numurā

15.09.2005., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 12. septembra sēdē

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 14.septembrī plkst.17.00.
3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 15.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
4. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Latvijas Valsts prezidentes V.Vīķes-Freibergas ierosinājumu par nepieciešamiem grozījumiem Tiesu izpildītāju likumā.
5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 12.septembra līdz 18.septembrim.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte M.Ceriņa iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kampars iekļauts Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts G.Bērziņš iekļauts Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ē.Zommere iekļauta Latvijas un Somijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Krastiņa iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
11. Pieņēma zināšanai programmu Beļģijas Karalistes Briseles reģiona parlamenta prezidija delegācijas darba vizītei Latvijā.
12. Pieņēma zināšanai programmu Ukrainas parlamenta Nacionālās drošības un aizsardzības komitejas vizītei Latvijā.
13. Pieņēma zināšanai programmu Maķedonijas parlamenta Maķedonijas un Baltijas valstu parlamentu sadarbības grupas vizītei Latvijā.
14. Pieņēma zināšanai programmu NATO Parlamentārās asamblejas Ekonomikas un drošības komitejas Austrumu un Rietumu ekonomikas sadarbības apakškomisijas vizītei Latvijā.
15. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja S.Šķestera iesniegumu par komisijas pārstāvju vizīti uz Dāniju šā gada 26. un 27.septembrī. Prezidijs nolēma lūgt komisiju samazināt delegācijas locekļu skaitu, vadoties pēc principa, ka katru Saeimas frakciju pārstāv viens deputāts.
16. Apstiprināja izdevumu tāmi Maķedonijas parlamenta Maķedonijas un Baltijas valstu parlamentu sadarbības grupas vizītei Latvijā no 2005.gada 18.septembra līdz 22.septembrim.
17. Apstiprināja izdevumu tāmi NATO Parlamentārās asamblejas Ekonomikas un drošības komitejas Austrumu un Rietumu ekonomikas sadarbības apakškomisijas vizītei Latvijā no 2005.gada 14.septembra līdz 17.septembrim.
18. Apstiprināja izdevumu tāmi Ukrainas parlamenta Nacionālās drošības un aizsardzības komitejas vizītei Latvijā no 2005.gada 18.septembra līdz 20.septembrim.
19. Apstiprināja izdevumu tāmi Beļģijas Karalistes Briseles reģiona parlamenta prezidija delegācijas darba vizītei Latvijā no 2005.gada 20.septembra līdz 22.septembrim.
20. Izskatīja deputāta A.Bartaševiča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumus Saeimas 25.augusta un 30.augusta ārkārtas sesijas sēdēs.
21. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam, komisijas priekšsēdētāja biedram Dz.Rasnačam, komisijas konsultantei S.Megnei un Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei uz Londonu (Apvienotā Karaliste) no 2005.gada 9.oktobra līdz 11.oktobrim;
2) Dokumentu nodaļas vecākajai konsultantei I.Lukai-Indānei uz Bukaresti (Rumānija) no 2005.gada 12.oktobra līdz 16.oktobrim.
22. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētājas V.Paegles, komisijas sekretāra I.Solovjova, komisijas locekļu A.Pētersona, U.M.Klausa, komisijas konsultanta A.Jefimova un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja R.Lakšas komandējumu uz Druskininkiem (Lietuva) 2005.gada 15. un 16.septembrī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!