• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 5. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2005., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116658

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 8. septembra sēdē

Vēl šajā numurā

15.09.2005., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 5. septembra sēdē

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 30.augustā un ziņot par to Saeimas sēdē.
3. Izskatīja deputāta M.Pietkeviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam M.Pietkevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8.septembrī.
4. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2005.gada 7.septembrī plkst.17.00.
5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 8.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 5.septembra līdz 11.septembrim.
7. Pieņēma zināšanai informāciju par Sociālo un darba lietu komisijas Iedzīvotāju demogrāfiskās attīstības apakškomisijas sastāvu.
8. Izskatīja Latvijas Zaļā punkta valdes priekšsēdētāja U.Būdes iesniegumu par Saeimas deputātu dalību “Dienā bez plastmasas maisiņiem” un uzdeva Saeimas Kancelejai informēt akcijas organizētājus, kādā veidā ar lietvedības palīdzību deputātiem nododami audekla maisiņi. Prezidijs nolēma neatbalstīt fotosesijas rīkošanu, jo tās tiek rīkotas citos gadījumos.
9. Apstiprināja komandējumu Saeimas specializētajiem atašejiem Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Inesei Kriškānei un Gundaram Ostrovskim uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 5.septembra līdz 8.septembrim.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Aigara Pētersona, delegācijas locekļu Ērikas Zommeres, Mihaila Pietkeviča, Igora Solovjova, delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas, Saeimas Preses dienesta vadītājas Ineses Auniņas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Modra Trenča komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 2005.gada 27.augusta līdz 30.augustam.
11. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklim D.Turlajam uz Ņujorku (ASV) no 2005.gada 10.septembra līdz 15.septembrim sakarā ar to, ka tas nav saistīts ar parlamentāru uzaicinājumu. Prezidijs nolēma attaisnot deputāta D.Turlā kavējumu minētajā laikā.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!