• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 15.septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2005., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116667

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmēji lūkojas pēc zivīm, vīna un apelsīniem

Vēl šajā numurā

15.09.2005., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 15.septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās ANO apaļā galda diskusijā un plenārsēdē.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Turcijas aizsardzības ministru.

Kultūras ministrijā notiek apaļā galda diskusija par vērtībām, kuras mēs izvēlamies Eiropas Savienībā nākotnē. Diskusijā piedalās kultūras ministre Helēna Demakova, Itālijas kultūras ministrs Roko Butiljone, Itālijas vēstnieks Latvijā Ferdinando Dzeca, kardināls Jānis Pujats un ievērojami Latvijas kultūras darbinieki.

Latvijas Universitātes Mazajā aulā studentiem un citiem interesentiem ir iespēja noklausīties Itālijas kultūras ministra Roko Butiljones lekciju “Jaunie kultūras izaicinājumi pēc ES paplašināšanas” un tās noslēgumā uzdot jautājumus R.Butiljonem.

Viesnīcā “Baltic Beach Hotel” notiek starptautisks seminārs “Security Day 2005”, kurā galvenā uzmanība tiek pievērsta modernākajām drošības tehnoloģijām datu pārraides aizsardzības jomā, drošības risinājumiem un to izmantošanas iespējām.

Viesnīcā “Maritim Park Hotel Riga” notiek biznesa un zinātnes forums “Inovācijas = peļņa”.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras namā viesojas Spānijas tirdzniecības misija.

Rīgas Biznesa institūtā notiek konference “Piegādes ķēdes: efektivitāte, riski, vide”, ko rīko Latvijas Piesārņojuma profilakses centrs sadarbībā ar pasaulē vadošās risku un apdrošināšanas sabiedrības “Marsh” biroju Latvijā, rūpniecisko ķimikāliju vairumtirdzniecības uzņēmumu SIA “Algol Chemicals” un vadības konsultāciju uzņēmumu.

Latvijā tiek atzīmēta Starptautiskā limfomas diena, lai pievērstu uzmanību šai slimībai, tās savlaicīgai diagnostikai, kā arī ar pozitīvu piemēru palīdzību viestu pacientos cerību uz izveseļošanos.

Šodien iecerēta “Diena bez plastmasas maisiņiem” un “Mākslas diena” – Esplanādē pie Raiņa pieminekļa jaunie mākslinieki no izlietotā iepakojuma veidos vides instalācijas.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!