• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 16. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2005., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116771

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nākotne pieder inovatīvam biznesam

Vēl šajā numurā

16.09.2005., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 16. septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās bijušā ASV prezidenta Bila Klintona vadītajā Globālo iniciatīvu forumā, kurā aicināti piedalīties pašreizējie un bijušie valstu, biznesa, nevalstisko organizāciju līderi, lai meklētu risinājumus akūtām globālām problēmām.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar skolēnu vasaras nometnes “Lauki – manas mājas” dalībniekiem, lai pārrunātu zemnieku saimniecībās gūtos iespaidus.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa vada vēlēšanu norises tiesiskā regulējuma pilnveidošanas darba grupas sēdi.

Notiek NATO Parlamentārās asamblejas Ekonomikas un drošības komitejas Austrumu un Rietumu ekonomikas apakškomisijas delegācijas pārstāvju apaļā galda diskusija ar NATO valstu vēstniekiem.

Veselības ministrijas valsts sekretārs Uldis Līkops Smiltenē tiekas ar Smiltenes slimnīcas, Valkas slimnīcas un vietējās pašvaldības pārstāvjiem, lai apspriestu jautājumus, kas saistīti ar ārstniecības iestāžu turpmāko attīstību Valkas rajonā.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Iecavā piedalās konkursa “Sakoptākais Latvijas pagasts 2005” Zemgales reģiona noslēguma pasākumā.

Jūrmalā notiek Baltijas asamblejas Tieslietu un drošības komitejas rīkota apaļā galda diskusija par cīņu pret organizēto noziedzību. Diskusijā piedalās Baltijas asamblejas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas delegāciju pārstāvji, kā arī viesi no Ziemeļu padomes un Beniluksa Starpparlamentu konsultatīvās padomes.

Nacionālajā aizsardzības universitātē Vašingtonā, ASV, notiek starptautisks aizsardzības simpozijs, kurā paredzēts pārrunāt ar starptautisko politiku un drošību saistītas tēmas. Simpozijā piedalās arī Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs.

Cēsīs Turcijas dienu ietvaros Vienības laukumā notiek turku militārā orķestra defilē programma un Cēsu vēstures un mākslas muzejā atklāj Turcijas vēstures izstādi un Pils dārzu, kurā Turcijas valdība rīkos svinīgo pieņemšanu par godu Turcijas dienas svinēšanai.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!