• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Speciālisti spriež par inflāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2005., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 20. septembrī

Vēl šajā numurā

20.09.2005., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Speciālisti spriež par inflāciju

LB-KONFERENCE4.JPG (14957 bytes)
Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš konferencē norādīja, ka patlaban ekonomika ir sasniegusi vēl nebijušu virsotni, kuru vajadzētu pēc iespējas ilgāk noturēt, jo no tā atkarīgs, cik ilgā laikā Latvija sasniegs pārējo Eiropas Savienības (ES) valstu ekonomikas līmeni
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Vakar Latvijas Bankas (LB) rīkotajā konferencē “Latvijas tautsaimniecības ilgtspējīga attīstība – aktualitātes, riski, risinājumi” speciālisti sprieda par inflāciju un nekustamā īpašuma tirgus attīstību.
Sanāksmi atklāja finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un ievadīja LB prezidenta Ilmāra Rimšēviča referāts.
LB pasākumu bija iecerējusi, lai kopā ar citām valsts institūcijām, uzņēmējiem, finansistiem un akadēmiskajiem spēkiem diskutētu par mūsu valsts attīstību ceļā uz noteikto mērķi ieviest eiro, kā arī uzklausītu valsts un privātā sektora pārstāvju redzējumu par iespējamajiem sabalansētas tautsaimniecības attīstības riskiem un rīcību to ierobežošanā.
Diskusijās par inflāciju speciālisti vērtēja situāciju un meklēja iespējamos risinājumus tās pazemināšanai, kā arī apsprieda nekustamā īpašuma tirgus attīstības noturīgumu, kreditēšanas attīstību un banku spēju absorbēt riskus.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!