• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 10. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2000., Nr. 358/359 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11699

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijai un Grieķijai ir kopīgs Eiropas nākotnes redzējums

Vēl šajā numurā

12.10.2000., Nr. 358/359

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 10. oktobra sēdē

Turpinājums. Sākums — "LV" Nr.355/357, 11.10.2000.

Pamatā akceptēti priekšlikumi par pasākumu plānu valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" reorganizācijai. Ekonomikas ministrijai uzdots nodrošināt: reorganizācijas pasākumu plāna apstiprināšanu un īstenošanu valsts akciju sabiedrībā "Latvenergo"; nepieciešamo normatīvo aktu projektu (ar ekonomisko pamatojumu) izstrādi. Pieņemts zināšanai, ka 2001.gadā tarifu pieaugums nav paredzēts.

Akceptēts likumprojekts "Grozījumi likumā "Par valsts budžetu 2000.gadam"". Finansu ministrijai uzdots precizēt likumprojekta anotāciju un paskaidrojuma rakstu saskaņā ar likumu "Par budžetu un finansu vadību" un iesniegt Valsts kancelejā. Valsts kancelejai uzdots sagatavot likumprojektu iesniegšanai Saeimā. Finansu ministrijai pēc tam, kad būs atjaunoti līdzekļi neparedzētiem gadījumiem, uzdots iedalīt no tiem 15600 latu valsts programmas "Sabiedrības integrācija Latvijā" izstrādei.

Pieņemta zināšanai informācija par valsts politikas pamatnostādnēm darba drošības un veselības aizsardzības darbā (darba aizsardzībā). Labklājības ministrijai līdz 2000.gada 31.decembrim uzdots izstrādāt priekšlikumus par nepieciešamajiem pasākumiem darba drošības un veselības aizsardzības jomā un iesniegt Ministru kabinetā.

Ministru kabinets atbalstīja pievienošanos Eiropas Savienības noteiktajai sankciju atcelšanai pret Dienvidslāvijas Federatīvo Republiku. Ārlietu ministrijai uzdots sagatavot un iesniegt izskatīšanai nākamajā Ministru kabineta sēdē tiesību akta projektu par attiecīgiem grozījumiem Ministru kabineta 1999.gada 11.maija noteikumos Nr.173 "Noteikumi par Eiropas Savienības noteikto sankciju režīmu pret Dienvidslāvijas Federatīvo Republiku".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!