• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2005., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117037

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vienojas par Rīgas Brāļu kapu remontdarbu finansēšanu

Vēl šajā numurā

21.09.2005., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un Izraēlas prezidents Moše Kacavs ieliek pamatakmeni topošajam piemineklim Žanim Lipkem un visiem ebreju glābējiem holokausta laikā Sinagogas drupās. Vizītes noslēgumā Izraēlas prezidents Moše Kacavs apmeklē Latvijas Okupācijas muzeju.

Kultūras ministrijā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar kultūras ministri Helēnu Demakovu, lai runātu par Latvijas reģionu kultūrkartēšanas izstrādes projektu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze piedalās apaļā galda diskusijā, ko vada Polijas lauksaimniecības un lauku attīstības ministrs Jozefs Jerži Pilarčiks. Diskusijas dalībnieki apspriež lauksaimniecības jomas aktuālos jautājumus, tai skaitā cukura reformas ietekmi.

Vašingtonā notiek Starptautiskā valūtas fonda (SVF) un Pasaules bankas (PB) ikgadējā pilnvaroto sanāksme, kurā piedalās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Valentīna Andrējeva, viņas vietniece Inta Vasaraudze, finanšu ministra padomnieks Edmunds Krastiņš, Valsts kases pārvaldniece Irēna Krūmane, kā arī Ekonomikas ministrijas pārstāvji. Sanāksmes ietvaros FM vadība tiekas ar PB viceprezidentu Šigeo Katsu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze apmeklē starptautisko pārtikas produktu, izejvielu un rūpniecības tehnoloģiju izstādi “Polagra Food 2005”, kas notiek Poznaņā, Polijā. Ministrs tiekas ar Eiropas Savienības augstām amatpersonām, tai skaitā ar dalībvalstu lauksaimniecības ministriem.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete piedalās Latvijas un Lietuvas foruma 1.kongresā Kauņā, kas veltīts Baltu valodu dienai.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Somijas uzņēmējiem.

Beļģijas Karalistes Briseles reģiona parlamenta prezidents Eriks Tomass un viņa vadītā delegācija apskata Vecrīgu un apmeklē Latvijas Nacionālā teātra operas izrādi “Akīds un Galateja”.

Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Valdis Dombrovskis tiekas ar EP Informācijas direktorāta ģenerāldirektori Frančesku Rati, lai pārrunātu plānotās izmaksas par Eiropas Parlamenta informācijas plūsmas nodrošināšanu masu medijiem, kā arī par EP mājaslapas uzturēšanai nepieciešamajiem līdzekļiem nākamgad.

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome rīko sabiedrisko apspriedi “Pašreiz iegūstamās lauksaimniecības vidējās profesionālās izglītības atbilstība darba tirgus prasībām”. Pasākumā paredzēta pētījuma “Lauksaimniecībā pašreiz iegūstamās kvalifikācijas atbilstība darba tirgus prasībām” apakšprojekta rezultātu prezentācija, kā arī darbs grupās.

Viesnīcā “Radisson SAS Daugava” notiek “EuroFinance” starptautiska konference par naudas plūsmas, finanšu resursu un risku pārvaldi Baltijas reģionā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!