• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētāja tikšanos ar Mažeiķu naftas tirdzniecības nama rīkotājdirektoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.2005., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117154

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2005.gada 20.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

22.09.2005., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētāja  tikšanos ar Mažeiķu naftas tirdzniecības nama rīkotājdirektoru

Kā informē Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija, sakarā ar benzīna cenu pieauguma nelabvēlīgo ietekmi uz Latvijas tautsaimniecību, pirmdien, 19.septembrī, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Atis Slakteris tikās ar Mažeiķu naftas tirdzniecības nama rīkotājdirektoru Jāni Blūmu.
Sarunas laikā pārrunāta aktuālā situācija degvielas tirgū. “Latvija ir nozīmīgākais klients Mažeiķu naftai divās pozīcijās – vispirms ģeogrāfiski, jo ir vistuvākais tirgus, un saimnieciski, jo ir stabils klients. Tātad šim uzņēmumam būtu jārēķinās ar šo specifisko partnerību un jārod iespēja produktu cenu paaugstināt samērīgi,” sarunā akcentēja A.Slakteris.
Degvielas cenas Baltijas valstīs joprojām ir vienas no zemākajām Eiropas Savienībā, tāpēc to pieaugums ir likumsakarīgs.
Mažeiķu nafta ir starptautiska mēroga uzņēmums un eksportē savu produkciju uz daudzām Eiropas Savienības valstīm, tāpēc piemērot izņēmuma cenu politiku pret Latviju nav izdevīgi,” teica J.Blūms.
Sarunas gaitā izkristalizējās, ka, iespējams, mainoties Mažeiķu naftas īpašniekiem, varētu mainīties arī uzņēmuma mārketinga politika.
A.Slakteris sacīja, ka “Saeima un valdības pārstāvji ar lielu uzmanību sekos Mažeiķu naftas tālākai attīstībai un paudīs arī savu viedokli, tikko būs precīzāk zināmas šā starptautiskā darījuma konkrētas aprises”.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!