• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 22. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.2005., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vilcienos vairāk pasažieru

Vēl šajā numurā

22.09.2005., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 22. septembrī

Ķīnas Tautas Republikas vēstnieks Latvijā ierodas atvadu vizīte pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete piedalās Latvijas un Lietuvas foruma 1. kongresā Kauņā, kas veltīts Baltu valodu dienai.

Latvijas un Grieķijas parlamentu sadarbības grupas pārstāvji tiekas ar Grieķijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Spirosu Aliagasu.

Gruzijas nevalstisko organizāciju pārstāvju delegācija tiekas ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Aināru Latkovski un sekretariāta vadītājas vietnieci Evitu Kirilovu, kā ar Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieci Maiju Maniku un Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietnieku Aivi Freidenfeldu un Komunikācijas departamenta konsultantu Ilzu Greišklanu.

Rātsnamā notiek tematiskais viedokļu forums “Cilvēks”, kurā risinās dialogs par ekonomikas, drošības, labklājības un izglītības tēmām starp attiecīgo nozaru speciālistiem un pilsētas institūciju pārstāvjiem.

Latvijas Universitātes (LU) bibliotēkas “p” informācijas punkts Izglītības zinātņu un psiholoģijas bibliotēkā rīko informatīvu nodarbību LU Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes studiju programmu direktoriem, mācībspēkiem un citiem interesentiem. Nodarbības laikā iepazīstina ar LU bibliotēkas īstenoto projektu “e-Eiropa” mērķiem un darbības principiem, informatīvajiem pakalpojumiem, kā arī iespējām internetā gūt informāciju par Eiropas Savienību.

Tukumā norisinās seminārs par sociālo dialogu, kas tiek organizēts Eiropas Savienības struktūrfondu Nacionālās programmas projekta “Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības kapacitātes stiprināšana” aktivitātes ietvaros.

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Gētes institūtiem Budapeštā, Prāgā, Varšavā, Bratislavā, Tallinā un Viļņā rīko starptautisku konferenci “Bibliotēka un skola”.

Viesnīcā “Radisson SAS Daugava” notiek “EuroFinance” starptautiska konference par naudas plūsmas, finanšu resursu un risku pārvaldi Baltijas reģionā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!