• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas režisores uzvaru Sanktpēterburgas ekoloģijas filmu festivālā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.2005., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117503

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas sadarbību aizsardzībā ar Bosniju un Hercegovinu

Vēl šajā numurā

27.09.2005., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas režisores uzvaru Sanktpēterburgas ekoloģijas filmu festivālā

No 19. līdz 25.septembrim Sanktpēterburgā notika 10. Starptautiskais ekoloģijas filmu festivāls “Zaļais skatiens”, kurā galveno balvu saņēma Latvijas režisores Lailas Pakalniņas filma “Sapņu zeme”.
Festivāla jubilejas gada programmā bija iekļautas 43 speciāli atlasītas filmas no 26 valstīm par cilvēka un dabas attiecībām. Programmā bija pārstāvēti dažādi kino žanri – animācijas filmas, īsfilmas, dokumentālās filmas un televīzijas reportāžas.
Festivāla rīkotāji vēlējās parādīt, cik dažādi var būt izteiksmes līdzekļi, lai pievērstu cilvēku uzmanību jau sen zināmām vides problēmām – atmosfēras gaisa aizsardzībai no piesārņojuma, ūdens taupīgai izmantošanai, augu un dzīvnieku valsts aizsardzībai.
Noslēgumā visu konkursā pārstāvēto valstu ģenerālkonsulu klātbūtnē augsto godalgu un diplomu saņēma Latvijas ģenerālkonsuls Sanktpēterburgā Hardijs Baumanis, kas to nogādās filmas režisorei Lailai Pakalniņai un filmas idejas autoram un operatoram Mārim Maskalānam.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!