• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atstādināta amatpersonu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2005., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117620

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darba ņēmēji izmanto uzticības tālruni

Vēl šajā numurā

28.09.2005., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atstādināta amatpersonu

Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektors saņēmis informāciju no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) par ierosināto krimināllietu pret VZD Administratīvā departamenta direktoru J.Filipoviču par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu fiktīvu iepirkuma procedūru rīkošanā.
Pamatojoties uz saņemto informāciju, VZD ierosinājis disciplinārlietu pret Administratīvā departamenta direktoru J.Filipoviču, informē VZD Sabiedrisko attiecību daļa. Uz disciplinārlietas izmeklēšanas laiku viņš ir atstādināts no amata pienākumu pildīšanas.
Lai noskaidrotu citu dienesta amatpersonu iespējamos pārkāpumus, Iekšējā audita departamentam uzdots veikt ārkārtas auditu par Administratīvā departamenta veiktajiem iepirkumiem.
Pēc audita slēdziena saņemšanas tiks izstrādāti priekšlikumi iepirkuma procesa pilnveidošanai un stingrākas kontroles nodrošināšanai, sola VZD. Pēc iekšējā audita pārbaudes un disciplinārlietas pret J.Filipoviču izmeklēšanas iegūtā informācija tiks nodota KNAB.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!