• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 29. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2005., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117733

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vairāk piedzīts nodokļos

Vēl šajā numurā

29.09.2005., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 29. septembrī

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek IX Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku izvērtēšanas konference, kuru atklāj izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Pasaules veselības organizācija un Veselības veicināšanas valsts aģentūra rīko konferenci par jauniešu reproduktīvo veselību Latvijā. Piedalās veselības ministrs Gundars Bērziņš.

Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rinalds Muciņš un ministrijas speciālisti tiekas ar pārstāvēm no Resursu centra sievietēm “Marta”, lai runātu par dzimumu līdztiesības jautājumiem veselības aprūpē.

Vides ministrs Raimonds Vējonis piedalās Starptautiskajā atomenerģijas aģentūras 49.ģenerālajā konferencē Vīnē.

Valmieras integrētās bibliotēkas telpās atklāj “Europe Direct” Valmieras informācijas punktu, kura mērķis ir sniegt attiecīgā reģiona iedzīvotāju dažādām mērķauditorijām diferencētu kvalitatīvu informāciju par Eiropas Savienības (ES) darbības jomām.

Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rinalds Muciņš tiekas ar SIA “Siemens” pārstāvjiem, lai pārrunātu iespējamo sadarbību slimnīcu modernizācijā.

Jēkabpils 2.vidusskolas konferenču zālē notiek bezmaksas seminārs ģimenēm ar bērniem, kurā plānots runāt par krīzēm un to pārvarēšanu, bērnu un vecāku saskarsmi, vecāku lomu bērnu attīstības procesā un rakstura veidošanā, par personības veidošanu, bērnu skatījumu uz apkārtējo pasauli un tā atšķirību no pieaugušo uztveres.

Rēzeknē Latvijas Centrālā piensaimnieku savienība sadarbībā ar Zemkopības ministriju rīko reģionālo semināru skolu direktoriem, kurā informē par Eiropas Savienības programmas “Skolas piens” iespējām.

Viesnīcas “Reval Hotel Latvija” telpās norisinās Eiropas Savienības dalībvalstu, kā arī Turcijas un Bulgārijas nodokļu administrāciju pārstāvju seminārs “Akcīzes administratīvās sadarbības jautājumi”, kurā paredzēts diskutēt par informācijas apmaiņu un turpmāko sadarbību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!