• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lems Gaiļezera slimnīcas likteni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2005., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117735

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Puse iedzīvotāju ceļojuši

Vēl šajā numurā

29.09.2005., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lems Gaiļezera slimnīcas likteni

Līdz 2006.gada 1.janvārim ir jābūt skaidrībai par klīniskās slimnīcas “Gaiļezers” nodošanu valsts pārziņā, lai jau nākamgad būtu iespējams attīstīt vienu no lielākajām slimnīcām valstī. Tā vakar tikšanās laikā nolēma veselības ministrs Gundars Bērziņš un Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks.

Abas puses vienojās, ka visus iespējamos klīniskās slimnīcas “Gaiļezeres” nodošanas variantus koordinēs augstākā līmeņa amatpersonas – no Veselības ministrijas puses tas būs uzticēts valsts sekretāram Uldim Līkopam, savukārt no Rīgas domes puses ar to nodarbosies kāds no domes priekšsēdētāja vietniekiem.
Klīniskā slimnīca “Gaiļezers”, kas šobrīd ir pašvaldības īpašumā, ir jānodod valsts pārziņā, lai šajā reģionā izveidotu vienotu, modernu slimnīcu, skaidro Veselības ministrija. Valsts ir juridiski apvienojusi vienā apvienībā “Rīgas Austrumu slimnīca” trīs savas slimnīcas – Latvijas Onkoloģijas centru, slimnīcu “Linezers” un slimnīcu “Biķernieki”. Lai iedzīvotāji saņemtu kvalitatīvus un modernus veselības aprūpes pakalpojumus, apvienībā jāiekļauj arī reģionālā daudzprofilu slimnīca.
Veselības ministrs pieļāva, ka nākotnē šī slimnīcu apvienība varētu pretendēt uz universitātes slimnīcas statusu un tādējādi Rīgā būtu trīs universitātes tipa slimnīcas.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!