• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2005., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/117753

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Rīgas domes priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

29.09.2005., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās

Valsts prezidente vakar, 28.septembrī, Rīgas pilī tikās ar īpašu uzdevumu ministru elektroniskās pārvaldes lietās Jāni Reiru, lai pārrunātu aktuālākos nozares jautājumus.
Tikšanās laikā ministrs informēja, ka viena no prioritātēm – elektroniskā paraksta ieviešana – varētu stāties spēkā nākamā gada pavasarī. Abas puses bija vienisprātis, ka ir pēdējais laiks, lai valstī tiktu ieviesta arī vienota elektronisko datu bāze.
Prezidente un ministrs apspriedās par veidiem, kā mazināma tā dēvētā digitālā plaisa Latvijas sabiedrībā, uzsverot, ka katrā pašvaldībā ir jābūt interneta piekļuves punktiem, kas būtu pielāgoti plašas sabiedrības vajadzībām. Prezidente mudināja turpināt aktīvu darbu dažādu e-lietās iesaistīto institūciju koordinācijā, kā arī skolu un bibliotēku tālākā informatizācijā.
Latvija saņēmusi atzinīgu novērtējumu no ANO par savu ieguldījumu, piedaloties Pasaules informācijas samita rīkošanā, un V.Vīķe-Freiberga vēlēja, lai novembrī Tunisijā gaidāmā augsta līmeņa sanāksme radītu iespaidu par Latviju arī kā informācijas tehnoloģijām draudzīgu valsti. Prezidente atzinīgi novērtēja Latvijas vēstnieka ANO, Ženēvā, Jāņa Kārkliņa darbu saistībā ar samita rīkošanas un Latvijas pārstāvniecības jautājumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!