• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2005., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šogad triumfē žubītes

Vēl šajā numurā

04.10.2005., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4.oktobrī

Valsts prezidentes valstsvizītes laikā notiek Azerbaidžānas un Latvijas biznesa forums, kurā uzrunas saka Azerbaidžānas prezidents Ilhams Alijevs, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš. Foruma ietvaros tiekas arī Latvijas un Aizkaukāza valstu uzņēmēji. Valsts prezidente apskata naftas termināli “Sangachal” un Baku vecpilsētu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Eiropas Savienības iekšējā tirgus un pakalpojumu komisāru Čārliju Makkrīviju.

Eiropas Savienības mājas konferenču zālē notiek konference “Kāpēc Eiropas Savienībai nepieciešama pakalpojumu direktīva”.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis Sāremā (Igaunija) tiekas ar Igaunijas un Lietuvas ministriem, kas ir atbildīgi par pašvaldību lietām un reģionālo attīstību.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete piedalās Pasaules bankas rīkotajā izglītības konferencē Horvātijā.

Brīvostas pārvaldes konferenču zālē notiek 1.Baltijas mentoru konference, kurā piedalās uzņēmēji un mentori no Austrijas, ASV, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī no Somijas.

Zviedru ekonomikas augstskolā notiek konference par Baltijas pieredzi reģionālajā plānošanā.

Rīgā norisinās pētniecības seminārs “Alkohols – patēriņš, kaitējumi un politika”, kurā tiekas vadošie pētnieki un eksperti no Ziemeļu un Baltijas valstīm, lai apspriestu pētījumos pamatota alkohola politiku.

Rātsnamā notiek tematiskais viedokļu forums “Kustība”, kurā piedalās Rīgas Attīstības plāna autori, vadošie transporta un ceļu būves speciālisti, transporta plānošanas eksperti.

Rīgā notiek 3.zinātniski praktiskā konference “Guļbūvju un koka konstrukciju būvniecība 2005: teorija un pieredze pasaulē.”

Latvijā pirmoreiz atzīmē Pasaules Dzīvnieku dienu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!