• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kāds labums no Pakalpojumu direktīvas?. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2005., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēdējais laiks vakcinēties pret gripu

Vēl šajā numurā

05.10.2005., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kāds labums no Pakalpojumu direktīvas?

RUNAAJAM.JPG (15095 bytes)
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Topošā Eiropas Savienības (ES) Pakalpojumu direktīva Latvijas uzņēmējiem pavērs plašas biznesa iespējas un dos pozitīvu stimulu uzņēmējdarbības attīstībai. Tādu viedokli vakar konferencē “Kāpēc Eiropas Savienībai nepieciešama Pakalpojumu direktīva” paudis Eiropas Parlamenta deputāts Guntars Krasts (attēlā).
Eiropas Parlamentā projekta stadijā sagatavoto Eiropas Savienības Pakalpojumu direktīvu sabiedrībā uztver pretrunīgi. Direktīvas projekts paredz atvērt ES dalībvalstu pakalpojumu tirgu ES uzņēmumu brīvai konkurencei, līdzīgi kā tas atvērts preču ražotājiem. Diskusijā ir iezīmējušies atsevišķi būtiski jautājumi, kuros gan starp dalībvalstīm, gan dažādām sabiedriskajām organizācijām pastāv būtiskas viedokļu atšķirības.
Lai rosinātu diskusiju un viedokļu apmaiņu, Eiropas Savienības mājā vakar notika konference, kurā apspriesta iecerētās direktīvas ietekme uz Latvijas un Eiropas Savienības valstu tautsaimniecību. Tajā piedalījās Eiropas Savienības un Eiropas Parlamenta ietekmīgas amatpersonas, kā arī Latvijas valdības un uzņēmēju asociāciju pārstāvji.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!