• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 26. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2005., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118255

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 29. septembra sēdē

Vēl šajā numurā

06.10.2005., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 26. septembra sēdē

1. Sēdē izskatīja desmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par tā tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 29.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2005.gada 26.septembra līdz 2.oktobrim.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte S.Bendrāte iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
5. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte V.Paegle iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
6. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte A.Rugāte iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
7. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka E.Šņepste iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte Ē.Zommere iekļauta Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte Ž.Vasaraudze iekļauta Latvijas un Baltkrievijas, Latvijas un ASV, kā arī Latvijas un Ēģiptes parlamentu sadarbības grupās.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.
11. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam un Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomniecei L.Bergmanei uz Kijevu (Ukraina) no 2005.gada 29.septembra līdz 2.oktobrim;
2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei, Aizsardzības un iekšlietu komisijas locekļiem J.Porietim, A.Kalniņai, komisijas konsultantēm I.Loginai un M.Markevicai uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 4. un 5.oktobrī.
12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Latvijas un Somijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas L.Liepiņas, sadarbības grupas locekļu I.Ribakova, N.Kabanova, S.Bendrātes, Ē.Zommeres un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes I.Putniņas komandējumu uz Helsinkiem (Somija) no 2005.gada 26.septembra līdz 28.septembrim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!