• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2005., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118292

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mudina vecākus izmantot savas tiesības

Vēl šajā numurā

06.10.2005., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga valstsvizītes Gruzijā ietvaros piedalās grāmatas “Julijs Straume. Master of Applied Art” atklāšanā Gruzijas Lietišķās mākslas muzejā. Valsts prezidente noliek ziedus pie Varoņu pieminekļa, saka runa Tbilisi universitātē un saņem goda doktores grādu, kā arī apmeklē Kaheti reģionu, sniedz interviju Gruzijas TV “Imedi” un tiekas ar latviešu kopienu Gruzijā.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar UNESCO ģenerāldirektora vietnieku izglītības jautājumos P.Smitu un uzstājas ar runu UNESCO konferencē.

Pie Saeimas nama notiek Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības pikets ar mērķi “prasīt Saeimai palielināt finansējumu pedagogu darba samaksai 2006.gada valsts budžetā”.

Ķīpsalas izstāžu zālē tiek atklāta 10.starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde – gadatirgus “Mēbeles 2005”, kā arī izstāde un mēbeļu ražošanas nodrošinājuma profesionālais kontaktu forums “Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2005”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!