• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par uzaicinājumu ekonomikas ministram un satiksmes ministram piedalīties Saeimas Ārlietu komisijas sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2005., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118413

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2005.gada 6.oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

07.10.2005., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par uzaicinājumu ekonomikas ministram un satiksmes ministram piedalīties Saeimas Ārlietu komisijas sēdē

Ceturtdien, 6.oktobrī, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Vaira Paegle, atsaucoties uz komisijas locekļu interesi, nosūtīja vēstuli ekonomikas ministram Krišjānim Kariņam un satiksmes ministram Aināram Šleseram ar uzaicinājumu abiem ministriem piedalīties komisijas sēdē.
Tā kā enerģētikas jautājums ir cieši saistīts arī ar valsts ārpolitiku, komisijas vadītāja vēstulē pauž visu komisijas locekļu ieinteresētību apspriest Latvijas enerģētikas politiku, nākotnes perspektīvas un plānotās aktivitātes. “Ārlietu komisija būtu ieinteresēta ar ministriem pārrunāt tādus ar enerģētiku saistītus jautājumus kā Latvijas stratēģija enerģētikas jomā, sadarbības koordinēšana starp Latvijas institūcijām un valsts ārpolitiskās aktivitātes šajā laukā, ministriju darbības efektivitāte nacionālo interešu aizstāvēšanā ES sanāksmēs, sadarbība ar kaimiņvalstīm un enerģētikas jautājuma risināšana reģiona ietvaros,” uzsver komisijas vadītāja.
Minētie un vēl citi jautājumi tika pievienoti vēstulei, uz kuriem ministriem jāsniedz rakstiska atbilde līdz sēdei. V.Paegle uzskata, ka komisijas deputātiem būtu lietderīgi iepazīties ar ministriju skaidrojumiem jau iepriekš, lai sēdes laikā diskusija būtu produktīvāka. Komisijas sēde paredzēta 19.oktobrī.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!