• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Baltkrievijas sadarbības aspektiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2005., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118607

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas politisko dialogu

Vēl šajā numurā

11.10.2005., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Baltkrievijas sadarbības aspektiem

Pirmdien, 10.oktobrī, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Vairu Paegli iepazīšanās vizītē apmeklēja Baltkrievijas pilnvarotais lietvedis Valērijs Dugans.
V.Dugans īsumā iepazīstināja komisijas vadītāju ar Baltkrievijas skatījumu uz divpusējām aktualitātēm – baltkrievu kopienas dzīvi un aktivitātēm Latvijā un ekonomiskās sadarbības attīstību.
Savukārt V.Paegle uzsvēra, ka viņu kā politiķi interesē arī kaimiņvalstu sadarbības politiskie aspekti, tādēļ Latvijā aktuāli ir tādi jautājumi kā politisko ieslodzīto liktenis Baltkrievijā, situācija ap poļu minoritātes aktivitātēm un jo īpaši nākamgad plānoto prezidenta vēlēšanu norise. “Latvija kā demokrātiska valsts ir ieinteresēta, lai tai kaimiņos būtu stabilas un demokrātiskas valstis. Tādēļ, neraugoties uz veiksmīgo ekonomisko sadarbību, mums ir svarīgi zināt un redzēt, vai un kā Baltkrievija spēj nodrošināt demokrātisku un godīgu vēlēšanu norisi savā valstī, vai tā spēj uzklausīt un godīgi izvērtēt tās virzienā vērsto kritiku par demokrātijas trūkumu valstī,” paužot bažas pilnvarotajam lietvedim, atzīmēja komisijas priekšsēdētāja.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!