• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2005., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118619

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zāļu lietošanas instrukcijas kļūs saprotamākas

Vēl šajā numurā

11.10.2005., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11.oktobrī

Pie Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas akreditācijas vizītē ierodas Īrijas vēstnieks Latvijā Tims Movs un Peru vēstnieks Latvijā Manuels Pikaso Boto.

Valsts prezidente tiekas ar Nacionālo bruņoto spēku komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Mazākumtautību kultūras un informācijas nodaļas telpās notiek seminārs čigānu (romu) sabiedriskajām organizācijām “Valsts finansiālais atbalsts čigānu (romu) nevalstiskajām organizācijām: iespējas un pienākumi”, lai informētu šīs organizācijas par papildu finansējuma saņemšanas iespējām 2005.gadā, kā arī veicinātu iesniedzamo dokumentu izstrādes precizitāti un atbilstību noteikumiem.

Pēcpusdienā tieslietu ministre Solvita Āboltiņa, ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis un ministrijas Eiropas lietu koordinācijas departamenta direktors Agnis Sauka dodas uz Luksemburgu, lai 12. un 13.oktobrī piedalītos Eiropas Savienības Tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē.

Jaunpils pilī notiek Latvijas Pašvaldību savienības un Starptautiskā sabiedriskā tīkla rīkots starptautisks seminārs “Lauku pašvaldību attīstības iespējas”.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols tiekas ar Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas un Centrālās finanšu līguma aģentūras pārstāvjiem, lai pārrunātu Energoefektivitātes fonda attīstības jautājumus.

Viesnīcas “Hotel de Rome” konferenču zālē “Bulvāris” “Hamburg Messe und Congress GmbH” un tās pārstāvniecība Baltijas valstīs – Vācijas un Baltijas Tirdzniecības kamera Igaunijā, Latvijā, Lietuvā rīko prezentāciju, lai iepazīstinātu ar gadatirgus attīstības plāniem un projektiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!