• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniecei Zviedrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2005., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118758

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniekam Austrijā

Vēl šajā numurā

12.10.2005., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniecei Zviedrijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 11.oktobrī, Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniecei Zviedrijā Elitai Kuzmai, vienlaikus izsakot lielu pateicību par izcili veikto līdzšinējo darbu, pārstāvot Latviju Austrijā, Slovēnijā, Slovākijā, Ungārijā, Lihtenšteinā, Šveicē.
Tikšanās laikā Valsts prezidente un vēstniece apspriedās par aktualitātēm Latvijas un Zviedrijas attiecībās, kā vienu no galvenajiem akcentiem turpmākās sadarbības ietvaros minot aktīvu politisko dialogu un ekonomisko sakaru padziļināšanu. Vēstniece atzīmēja, ka šogad noritējusī Valsts prezidentes vizīte Zviedrijā ir simboliski būtisks pamats abu valstu attiecību turpmākajam partnerības un sadarbības garam.
Tika akcentēts, ka ir jāveido tālākais ekonomiskās sadarbības ietvars, īpaši pievēršoties ar augstu pievienoto vērtību radīto preču un pakalpojumu jomai, ko palīdzētu īstenot arī Latvijas Investīciju un attīstības, kā arī Tūrisma aģentūras pārstāvji Stokholmā. Runājot par tūrisma kontaktiem, E.Kuzma norādīja, ka tūristus no Zviedrijas varētu interesēt Latvijas vietas, kas saistītas ar Zviedrijas kultūrvēsturi, un tāpēc jākoordinē Latvijas Tūrisma aģentūras un citu institūciju darbs, lai šādu interesi radītu. Sarunā arī minēts, ka Latviju interesē Zviedrijas pieredze sociālās nodrošināšanas un dzimumlīdztiesības jomā. Abas puses apmainījās domām par ES konkurētspējas jautājumiem un to saistību ar brīvu pakalpojumu kustības principu ES ietvaros.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!