• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselīgas pārmaiņas teātrī un aptiekā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2005., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119251

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar latviešu mūziku Japānā

Vēl šajā numurā

19.10.2005., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselīgas pārmaiņas teātrī un aptiekā

Turpinās Dailes teātra un “Ģimenes aptiekas” sadarbība, kas veiksmīgi sākās jau pagājušajā sezonā, kad teātra abonementu sistēmā tika ieviests jaunums – Izvēles abonements. Jauno sadarbības cēlienu raksturo Dailes teātra direktors Aivars Līnis un “Ģimenes aptiekas” tīkla direktors Ilgvars Ķipēns.

Aivars Līnis: “Teātra sadarbību ar “Ģimenes aptieku” raksturo aptiekāra precizitāte un delikātums – katra no pusēm savas saistības allaž izpildījusi precīzi un pēc labākās sirdsapziņas. Mūs vieno darbības un līdz ar to arī sadarbības humānais aspekts, proti, rūpes par cilvēku, viņa garu un miesu, kā arī abu pušu vēlēšanās būt ērti sasniedzamiem un maksimāli iejūtīgiem pret klientu interesēm.”
Ilgvars Ķipēns: ““Ģimenes aptieka” ir vienlaikus gan veselības aprūpes iestāde ar savas darbības ētiskajiem un filozofiskajiem kritērijiem, gan arī biznesa uzņēmums. Par veiksmīgo sadarbību ar Dailes teātri esam divtik gandarīti: pirmkārt, mēs kopā popularizējam veselīgu dzīvesveidu un, otrkārt, padarām teātri pieejamāku skatītājam, jo mūsu sadarbības rezultātā teātris var noteikt pieejamākas biļešu cenas.”
Kā pastāstīja Dailes teātra Mārketinga un pārdošanas daļas vadītāja Indra Rubene, arī šogad saglabāsies divi abonementu veidi. Klasiskā abonementa īpašnieki varēs noskatīties četrus sezonas jauniestudējumus – Staņislava I.Vitkēviča grotesko lugu “Spoka sonāte” (rež. Sauļus Varns (Saulius Varnas, Lietuva)), Ērika Emanuela Šmita komēdiju “Izvirtulis” (rež. Dž.Dž.Džilindžers), Dmitrija Šostakoviča opereti “Maskava, Čerjomuški” (rež. Juris Rijnieks) un Māras Zālītes lugu “Pērs Gints nav mājās” (rež. Mihails Gruzdovs). Abonementu īpašniekiem tiks piedāvāta iespēja ar atlaidi iegādāties biļetes uz Ziemassvētku koncertiem, kā arī uz izrādēm Mazajā zālē un Kamerzālē.
Izvēles abonements, tāpat kā iepriekšējā sezonā, netiek piesaistīts konkrētām izrādēm, datumiem un vietām zālē. Skatītāja ziņā ir izvēlēties jebkuras četras dažādas izrādes Lielajā zālē. Izvēles abonementus varēs iegādāties no 1. līdz 30.novembrim.
Šogad jaunumi skars Klasiskā abonementa īpašniekus, kuriem savi abonementi vairs nebūs jāmaina konkrētos datumos. Abonementu maiņa, kā arī jaunu abonementu iegāde skatītāju ērtībai iespējama visu mēnesi – no 1. līdz 30.novembrim.
Ikvienam Dailes teātra abonementa īpašniekam tiek dota iespēja bez maksas saņemt Aptiekas karti “Ģimenes aptiekā”.

Aina Rozeniece, “LV”

aina.rozeniece@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!