• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vispārējās izglītības kvalitātes novērtēšanas valsts aģentūras vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2005., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119257

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

19.10.2005., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vispārējās izglītības kvalitātes novērtēšanas valsts aģentūras vadītāju

Ministru kabinets 18.oktobra sēdē akceptēja Izglītības un zinātnes ministrijas izvirzītās kandidatūras – Evijas Papules – apstiprināšanu Vispārējās izglītības kvalitātes novērtēšanas valsts aģentūras direktores amatā.
E.Papule kopš 1999.gada strādā Izglītības un zinātnes ministrijā, kur ieņem Vispārējās izglītības departamenta Integrācijas nodaļas vadītājas amatu un kopš 2004.gada pilda arī Vispārējās izglītības departamenta direktora vietnieces amata pienākumus. Iepriekš strādājusi Izglītības satura un eksaminācijas centrā un vairākās mācību iestādēs. Kopš 1989.gada paralēli strādā par pasniedzēju Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē.
E.Papule 1997.gadā absolvējusi Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolu, iegūstot maģistres grādu skolvadībā. Pirms tam iegūta latviešu un krievu valodas un literatūras skolotāja kvalifikācija Latvijas Universitātes Pedagoģijas fakultātē.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!