• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un ASV konsulārās darba grupas sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2005., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119261

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vieglo un kājnieku ieroču eksporta kontroli

Vēl šajā numurā

19.10.2005., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un ASV konsulārās darba grupas sanāksmi

Ceturtdien, 13.oktobrī, ASV vēstniecībā Latvijā notika Latvijas un ASV konsulārās darba grupas sanāksme ASV bezvīzu programmas “Ceļa kartes” ietvaros.
Tikšanās laikā, piedaloties ASV vēstniecības Latvijā darbiniekiem un mūsu valsts delegācijai, tika izvērtēta līdzšinējā sadarbība, pārrunāti aktuāli divpusējo attiecību jautājumi vīzu politikas jomā, apspriests paveiktais darbs saistībā ar “Ceļa kartes” informācijas kampaņu, kā arī izvērtētas aptaujas par vīzu izmantošanu. Papildus pārrunāta gatavošanās Latvijas pārstāvju vizītei uz Vašingtonu šā gada oktobra beigās Ārlietu ministrijas valsts sekretāra Normana Penkes vadībā, kā arī citi aktuālie jautājumi.
Latvijas delegāciju sanāksmē vadīja Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Edgars Skuja. Delegācijā piedalījās Ārlietu ministrijas Otrā divpusējo attiecību departamenta, Konsulārā, kā arī Informācijas un sabiedrisko attiecību departamenta pārstāvji, Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes un Valsts robežsardzes darbinieki.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!