• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Komisija atkal vēršas pret Latviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2005., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119272

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jāvērtē jauns Augstākās izglītības likuma projekts

Vēl šajā numurā

19.10.2005., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Komisija atkal vēršas pret Latviju

Eiropas Komisija (EK) pret Latviju vērsīs jaunu pārkāpumu procedūru par Eiropas Savienības (ES) telekomunikāciju noteikumu nepilnīgu ievērošanu. Pārkāpumu procedūra sākta arī pret Beļģiju, Čehiju, Igauniju, Kipru, Luksemburgu, Maltu, Poliju un Slovēniju. EK vakar nosūtīja brīdinājuma vēstuli septiņām ES dalībvalstīm, kuras līdz šim nebija informējušas komisiju par elektronisko sakaru tirgus analīzi, kā to pieprasa ES reglamentējošie noteikumi par elektroniskajiem sakariem.
Tirgus analīze nodrošina, ka noteikumi tiek atjaunināti, lai pielāgotos izmaiņām tirgū, un tiek piemēroti tikai tad, ja pastāv konkurences trūkums. Saistības jāpiemēro tikai vadošiem operatoriem.
Brīdinājuma vēstules nosūtīšana ir pārkāpumu tiesvedības pirmais posms. Valstīm nepilnības jānovērš divu mēnešu laikā.
Elektroniskos sakarus reglamentējošie noteikumi ir spēkā vairāk nekā divus gadus. Dalībvalstīm jānodrošina, lai to valsts iestādes veiktu pirmo analīzi par konkurences stāvokli attiecīgajā tirgū iespējami drīz pēc reglamentējošo noteikumu stāšanās spēkā. Minētās septiņas dalībvalstis, tajā skaitā arī Latvija, vēl līdz septembra beigām nebija informējušas EK ne par vienas tirgus analīzes rezultātiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!