• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - tiekoties ar Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas misijas vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2000., Nr. 368/369 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11936

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente: - Baltijas reģiona drošības un sadarbības konferencē Stokholmā

Vēl šajā numurā

19.10.2000., Nr. 368/369

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

E.JPG (24257 BYTES) Ministru prezidents:

— tiekoties ar Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas misijas vadītāju

Vakar, 18.oktobrī, pie Ministru prezidenta Andra Bērziņa iepazīšanās vizītē ieradās Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) misijas vadītājs Peters Semnebijs (attēlā).

Sarunas gaitā P.Semnebijs izteica atzinību Latvijai par panākto progresu ekonomikā un ievērojamiem sasniegumiem jomās, kas saistītas ar EDSO misijas mandātu. P.Semnebijs atzina, ka Latvijas dialogs ar Eiropas Savienību ir veiksmīgs. Par īpaši svarīgu misijas vadītājs uzskata Sabiedrības integrācijas programmas pieņemšanu, kā arī likumdošanas sakārtošanu, jo tā ir nozīmīga bāze integrācijas procesā. P.Semnebijs atzīst, ka svarīga ir arī ombudsmena institūcijas ieviešana Latvijā.

Ministru prezidents un misijas vadītājs izteica kopīgu viedokli, ka Latvijas institūcijām un EDSO misijai izveidojusies laba sadarbība, sniedzot aktuālāko informāciju EDSO struktūrām par mūsu valsts attīstību sabiedrības integrācijas jomā.

Runājot par naturalizācijas procesu valstī, Ministru prezidents atzina, ka šajā jautājumā svarīga ir katra Latvijas iedzīvotāja personīgā izšķiršanās.

Sarunas gaitā amatpersonas apsprieda arī EDSO misijas turpmāko lomu valsts integrācijas procesa sakarā un priekšnoteikumus cita veida sadarbībai ar EDSO.

Valdības preses departaments

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!