• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2005., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119381

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai un kad sāksies karš pret latvāņiem?

Vēl šajā numurā

20.10.2005., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga apmeklē Ādažu bataljonu.

Rīgas Kongresu namā Izglītības satura un eksaminācijas centrs rīko Eiropas Savienības struktūrfondu nacionālās programmas projekta “Mācību satura izstrāde un skolotāju tālākizglītība dabaszinātņu, matemātikas un tehnoloģiju priekšmetos” ievadkonferenci, kā arī notiek diskusija par dabaszinātņu un matemātikas mācību priekšmetu problemātiku skolā. Konferences atklāšanā apsveikuma uzrunu saka izglītības un zinātnes ministre profesore Ina Druviete.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar Tiesnešu mācību centra direktori Solvitu Kalniņu.

Viesnīcas “Konventa sēta” Kampenhauzena zālē turpinās Pasaules brīvo latviešu apvienības valdes sēde.

Ķīpsalas izstāžu zāles konferenču zālē notiek starptautiska konference “Efektīva darba aizsardzības sistēmas organizēšana”.

Centrālās finanšu un līgumu aģentūras sēžu zālē notiek informatīvs seminārs projektu pieteicējiem par izsludinātajiem konkursiem Eiropas Reģionālās attīstības fonda sistēmā Rīgas reģionā.

Ķīpsalas izstāžu zālē tiek atklāta tradicionālā mājas un dzīvokļa labiekārtošanas un drošības izstāde “Māja. Dzīvoklis 2005”. Pasākuma ietvaros notiek zīmējumu konkursa bērniem “Es un droša māja” darbu prezentēšana un uzvarētāju apbalvošana, kā arī plkst. 14 rāda Valsts Leļļu teātra izrādi “Jūties droši”.

Ķīpsalā notiek kampaņas “Nemēslo mežā!” sezonas noslēguma pasākums un Cūkmena balvas pasniegšana. Pasākumā, kas notiek kopā ar starptautisko izstādi “Vide un enerģija 2005”, piedalās zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, kampaņas dalībnieki, aktīvisti un atbalstītāji, mediji, a/s “Latvijas valsts meži” darbinieki, kā arī pārstāvji no a/s “L&T Hoetika” un Vides aizsardzības fonda.

Paula Stradiņa medicīnas vēstures muzejā notiek atklāta sabiedriska diskusija “Cilvēka genoma pētīšana: drauds cilvēku tiesībām vai pārkāpums pret radītāju?”. Diskusijā piedalās dakteris Valdis Pīrāgs, teologs Juris Cālītis, juriste A.Kovaļevska, bioķīmiķis E.Grēns.

Ziemeļu Ministru padomes biroja telpās Ziemeļvalstu filmu dienu laikā notiek radošs seminārs humanitāro zinātņu studentiem “Dogmas desmit gadi”.

Biedrība “Latvijas mazpulki” sadarbībā ar sporta kompleksu “Ķeizarmežs” rīko Saulesdārza sakopšanas talku “Re, kā saule spīd Saulesdārzā!”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!